Zoli Tooth a acceptat provocarea de a produce o piesa muzicala pentru Earth Hour 2012, cu o conditie

Zoli Tooth a acceptat provocarea de a produce o piesa muzicala pentru Earth Hour 2012, cu o conditie

Provocarea lui Zoli Toth (SISTEM) pentru Earth Hour 2012,

Va produce o piesa inspirata din folclorul romanesc daca se vor implica 60 de orase din Romania in eveniment

Dupa ce in anul 2009, a fost numit ambasador Earth Hour in Romania, in a patra editie a evenimentului, Zoli Toth ii provoaca, din nou, pe romani sa stinga lumina pentru a salva planeta. In contextul campaniei internationale ”I Will If You Will”, el si-a luat angajamentul de a produce o piesa inspirata din folclorul romanesc daca in evenimentul din 31 martie se vor implica peste 60 de orase din Romania.

 

Pentru editia Earth Hour din 2012, Zoli a acceptat provocarea sa produca o piesa muzicala daca in eveniment se vor implica activ peste 60 de orase din Romania. Locuitorii acestor orase trebuie sa stinga concomitent lumina in apartamentele lor timp de o ora si sa convinga si autoritatile locale sa se alature proiectului.

Earth Hour este un eveniment international initiat de WWF in 2007. Editia din 2012, care va avea loc in 31 martie, intre 20.30 si 21.30, este una a provocarilor,  personalitati publice si sustinatori luandu-si angajamentul sa isi schimbe stilul de viata pentru a reduce impactul negativ asupra planetei. In acest scop a fost creata platforma ”I Will If You Will” unde sunt adunate toate provocarile pe care sustinatorii evenimentului si le-au asumat. In ultimii cinci ani, milioane de oameni, institutii si companii din 5.200 de orase din 135 de tari au stins luminile timp de o ora. Astfel, Earth Hour a devenit cel mai mare eveniment de mediu din istorie.

Din 2009, Zoli Toth este ambasador Earth Hour in Romania si s-a implicat activ in eveniment si in promovarea lui. In 2009, a sustinut alaturi de colegii de la SISTEM primul concert 100% unplugged din Romania in Piata Constitutiei din Bucuresti. Traditia concertelor SISTEM unplugged de Earth Hour a continuat si in 2010 si 2011 in Piata Izvor si Piata George Enescu.

”In 2009, am acceptat provocarea de a fi ambasador Earth Hour in Romania. La prima editie am reusit sa convingem peste 2 milioane de romani sa se implice in acest proiect. Acum, ii provoc pe toti romanii sa stinga lumina in 31 martie timp de o ora pentru a-si aduce si ei contributia la salvarea planetei. Daca peste 60 de orase din Romania vor stinge lumina sambata, eu ma voi confrunta cu o noua provocare: sa produc un hit pe teme bazate din folclorul nostru. Poate parea greu, dar nu mai greu ca renuntarea la electricitate timp de ora. Daca lucram in echipa toti romanii, este un pas mic pentru un viitor mai verde. Sper ca anul viitor sa sarbatorim Earth Hour pe acordurile noii piese”, a declarat Zoli Toth. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *