Becul inteligent controlat prin smartphone
Becul inteligent controlat prin smartphone
Becul inteligent controlat prin smartphone

GE si Quirky au lansat un bec LED care poate fi controlat prin intermediul unei aplicatii de pe smartphone. Link se poate conecta wireless la Internet si poate comunica cu telefoanele inteligente prin Wink. Aplicatia permite utilizatorilor sa porneasca sau sa opreasca luminile din locuinta chiar si atunci cand sunt la serviciu sau din vacanta.

De asemenea, intensitatea luminii poate fi ajustata, astfel ca ajuta utilizatorii sa adoarma sau sa faca mai usor trecerea de la somn la trezit.

Producatorii sustin ca becul foloseste cu 80% mai putina energie decat cele traditionale, iar preturile care pornesc de la mai putin de 15 dolari. Link este disponibil in trei variante: becuri LED de 60 wati pentru veioze de masa si de podea, becuri LED de interior pentru tavan si o combinatie de spoturi LED pentru interior si exterior.

John Strainic, general manager la GE Lighting, este de parere ca noul bec reprezinta o schimbare fundamentala a stilului de viata si a modului in care consumatorii si-au luminat casele de peste 100 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here