Beneficiile sucului de morcovi
Beneficiile sucului de morcovi
Beneficiile sucului de morcovi
Beneficiile sucului de morcovi

In functie de persoana, sucul de morcovi poate fi baut de la 0,5 litri la 3-4 litri pe zi. Este cea mai bogata sursa de vitamina A, iar organismul il digera rapid. Acest suc contine si o cantitate mare de vitamina B, C, E si K si imbunatateste apetitul, digestia si structura dintilor. O mama care alapteaza ar trebui sa bea suc de morcov in fiecare zi, pentru a imbunatati calitatea laptelui. Atunci cand se utilizeaza cantitati suficiente de suc de morcovi in timpul sarcinii si mai ales in ultimele luni, se reduce posibilitatea de dezvoltare a septicemiei neonatale. Consumul zilnic de o jumatate de litru de suc de morcov are un efect mult mai bun asupra organismului decat tabletele de calciu. Sucul de morcovi brut este un remediu natural pentru ulcer si cancer. Acesta mareste rezistenta corpului la infectii ale ochilor, gurii si intregului organism, protejeaza sistemul nervos si este de neegalat pentru cresterea de energie si forta.

Uneori, boala ficatului si a intestinelor este cauzata de lipsa unor elemente continute in sucul de morcov crud. Glandele endocrine, mai ales suprarenale si gonade, au nevoie de substantele nutritive continute in sucul de morcovi pentru a vindeca infertilitatea. Pielea uscata, dermatita (inflamatie a pielii), si alte boli de piele sunt, de asemenea, din cauza lipsei din organism a unor elemente continute in morcovi. Acelasi lucru este valabil si pentru bolile de ochi, cum ar fi oftalmie, conjunctivita etc. Cand sucul este realizat din morcovi naturali, el devine bogat in baze organice, cum ar fi sodiu si potasiu. Acesta contine, de asemenea, mult calciu, magneziu, fier si elemente organice precum fosfor, sulf, siliciu, clor.

Ca un instrument in lupta impotriva cancerului si a ulcerului, sucul de morcov crud este miracolul secolului nostru. Uneori, consumul unei cantitati mari de suc de morcovi poate produce unele reactii, insa acestea reprezinta un proces complet natural. Sucul de morcovi este format din acele elemente care hranesc tot corpul, prin promovarea normalizarii echilibrului chimic. Tesuturile slabite pot reveni la o stare buna de sanatate, prin consumul de suc de morcov. – See more at: http://www.erd.ro/beneficiile-sucului-de-morcovi#sthash.0HbbSPeT.dpuf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here