Ceaiul verde îmbun?t??e?te memoria ?i capacitatea de înv??are
Ceaiul verde îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea de învăţare

Jceai-verde.jpgoi, 12 noiembrie 2009, la orele 12:00, BIOmarkt, primul magazin BIO din Romania isi va deschide portile intr-o noua locatie, sub o infatisare schimbata si un nume nou.

Incepand cu aceasta data iubitorii de BIO vor avea ocazia sa-si cumpere produsele preferate la BIOmarkt von Gustav, in Iulius Mall Timisoara.

Magazinul proiectat pe doua nivele ocupa aproximativ 75mp si a fost amenajat folosind materiale prietenoase cu natura.

Sortimentatia magazinului este foarte variata cuprinzand peste 900 de articole: produse food fresh (fructe, legume, lactate, mezeluri, paine), produse food uscate (ulei, zahar, cereale, dulciuri, etc), produse pentru bebelusi si copii, produse cosmetice si detergenti. Produsele BIO de la BioMarkt provin, in majoritate, din Austria si Germania. Deoarece BIOMarkt incurajeaza agricultura ecologica romaneasca, va prelua fructele, legumele, ouale si painea de la producatori romani. Toate produsele BIO de la BIOmarkt sunt certificate de organismele europene, garantie fiind logo-urile acestor organisme existente pe ambalajele produselor.

Pentru prima data in Romania, BIOmarkt aduce in Iulius Mall si devizia de BIO TO GO, in care consumatorii sunt invitati sa achizitioneze produse proaspete pentru micul dejun si nu numai ( sandwich-uri, produse de patiserie, sucuri fresh din legume si fructe) sau pentru orice moment al zilei (salate, patiserii). Meniurile concepute pentru a satisface mai multe stiluri de viata au preturi similare celor din fastfood-urile traditionale. Astfel un meniu consistent BIO care cuprinde doua-trei articole: sandwichuri sau patiserii, fresh de portocale si iaurt BIO costa intre 8.99-14.99lei.

Toate aceste modificari au venit din dorinta de a fi mai aproape de consumatorii fideli, de a atrage noi clienti, dar si pentru a avea o expunere mai mare si un public mai diversificat.

BIOmarkt este primul magazin din Romania care, din anul 2007, comercializeaza exclusiv produse BIO. Conceptul s-a nascut din grupul Life Care Corp., prima companie BIO romaneasca, companie care in 2008 a primit titlul de Life Care- numele BIO in Romania, www.life-care.ro. BIOmarkt Von Gustav inseamna sanatate si reponsabilitate fata de cei din jur. Din grupul de consumatori BIOmarkt von Gustav fac parte: persoane tinere si foarte tinere, persoane varstnice, pentru care sanatatea ocupa primul loc. Consumatorii de BIO sunt in general oameni educati, cu venituri medii si peste medii.

In prezent, cei interesati pot vizita una dintre cele trei locatii BIOmarkt von Gustav: Mall Vitan Bucuresti-G”market, Plaza Romania Bucuresti-G”market si Iulius Mall Timisoara.

BIOmarkt Von Gustav isi asteapta clientii pentru a savura zi de zi o mancare BIO, gustoasa si sanatoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here