REECO: Energia solara - subiectul central al Enreg Energia Regenerabila

reecoNoul targ international de profil pentru energii regenerabile si case pasive
RENEXPO® Austria 2009
26 – 28.11.2009, Targul Salzburg, Austria

In ultimii ani s-a inregistra o crestere continua a interesului pentru energii regenerabile ca componenta importanta in viitorul productiei de energie electrica. De faptul ca, promovarea si raspandirea acestor energii, sunt sarcini ce revin intregii comunitati europene sunt constienti si grupul REECO, organizatorii de targuri si congrese cu sediul in Germania. Dupa reusita in organizarea targurilor si congreselor, pe toata paleta de teme cu privire la energii regenerabile & eficienta energetica in renovari din Germania si Sud-Estul Europei, REECO a dorit sa se impuna si in Austria.

In noiembrie, anul viitor intre 26-28 se va desfasura pentru prima data RENEXPO® Austria, Targ International pentru Energii Regenerabile si Case Pasive la Centrul de Targuri din Salzburg. Targul si Congresul organizat in colaborare cu Targul Salzburg acopera toata gama de energii regenerabile si eficienta in constructii si renovari. Punctele de interes sunt Bioenergia si Casa Pasiva.

Landul Salzburg se numara printre cele mai dinamice regiuni economice din Europa si ocupa de multi ani o pozitie de top in Austria. Pe langa aceasta, un clasament al locatiilor din Europa afirma ca, Landul Salzburg apartine celor mai bune locatii pentru investitii, ceea ce face ca Centrul de Targuri Salzburg sa devina si mai atractiv. Astfel nu-i de mirare ca Centrul de Targuri Salzburg, care s-a impus ca prima adresa in Austria datorita celor peste 400.000 de vizitatori si 34 de targuri specializate pe an, a fost ales ca loc de desfasurare al RENEXPO® Austria. Si din punct de vedere turistic, orasul Salzburg are multe de oferit, ca de exemplu centul istoric desemnat de UNESCO ca Patrimoniu Mondial.

Se asteapta in jur de 100 de expozantii din domniile de productie, proiectere, furnizarea energiei, precum si experti din cercetare si dezvoltare, sindicate, medii, ministere si autoritati, care isi vor prezenta produsele, servicile si ultimele inovatii celor aprox. 4000 de vizitatori.

In timpul celor 3 zile ale targului au loc si congrese de importanta majora. Acestea vor aduna oproximativ 500 de participantii, precum si reprezentanti din politica, comert, sindicate si medii precum si clientii, pentru a fi informati despre ultimele noutati din practica, cercetare si dezvoltare.

In mod traditional orientarea internationala a targurilor organizate de REECO este intarita printr-o prezentare a unui stat partener. Statul partener la premiera RENEXPO® Austria 2009 va fi landul german Bayern. In plus targul este sustinut si de o retea puternica de parteneri. Camera de Comert Salzburg (WKS) si-a anuntat deja sustinerea.

Mangerul de proiect Diana Roehm afirma: Ma bucur in mod deosebit sa pot prelua conducerea proiectului, pentru ceea ce va fi pe viitor principalul targ international pentru energi regenerabile si case pasive din Austria. Pe langa multe teme interesante si inovative ca de ex. Eficienta energetica, folosirea energiiilor regenerabile, cresterea securitatii furnizarii de energie precum si crearii de valori in domeniul produselor tehnico-energetice, sunt sigura, ca orasul Salzburg ofera numeroase atactii turistice si culturale. Si prin aceasta va atrage specialisti nationali si internationali precum si vizitatori si expozanti internationali.

Mai multe informatii va stau la dispozitie sub linkul www.renexpo-austria.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here