Smithfield Ferme a plantat peste 3.900 de copaci in judetul Timis

plantari-smithfield-ferme.pngPeste 3.900 de arbori (tei, salcami si plopi) au fost plantati prin voluntariat in aceasta perioada de catre angajatii companiei Smithfield Ferme in jurul a 11 ferme din localitatile timisene Boldur, Ciacova, Igris, Nitchidorf, Peciu Nou, Periam si Stamora.

Campania de plantari prin voluntariat derulata de catre compania Smithfield Ferme va continua si in aceasta primavara sub umbrela Miscarii Nationale de plantari initiata de Fundatia PRAIS, „Milioane de Oameni, Milioane de Copaci” (MOMC) – www.milioanedecopaci.ro, realizata in parteneriat cu Ministerul Mediului si Garda Nationala de Mediu.

„Inca de la debutul acestui proiect, compania noastra a fost un sustinator activ al miscarii nationale de plantari. Protejarea si regenerarea mediului fac parte din obiectivele majore ale companiei noastre si reprezinta valori comune pe care noi, angajatii Smithfield Ferme, alaturi de comunitatile locale in care ne desfasuram activitatea le concretizam prin astfel de actiuni. In noul context local si international, implicarea in activitati de responsabilitate corporativa, in mod direct, prin exemplul personal al angajatilor, este o prioritate”, a declarat Bogdan Mihail, Director General Smithfield Ferme.

Toti angajatii Smithfield Ferme care au participat la actiunile de plantare prin voluntariat au primit diplome de onoare.

„Milioane de Oameni, Milioane de Copaci”, http://www.milioanedecopaci.ro este o Miscare Nationala de plantari de arbori si plante initiata de Fundatia PRAIS, un program educational si de protectie a mediului inconjurator recunoscut de UNEP si nominalizat in 2007 la IPRA Golden World Awards.

In primele doua editii ale Miscarii Nationale de plantari, s-au inscris peste 400 de companii, institutii, organizatii guvernamentale si non-guvernamentale, care au plantat 11.399.917 de arbori si 4.336.114 de arbusti si plante prin actiunile a 33.617 de voluntari si a 21.051 de angajati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *