Napolitanele produse la Timisoara, campioane la E-uri. Cat de periculoase sunt napolitanele vandute in Romania

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a realizat un studiu pe etichetele produselor tip napolitane cu cacao ce se regasesc pe piata din Romania. A.N.P.C.P.P.S. a analizat 25 de produse tip napolitana cu cacao, achizitionate in mod aleatoriu si anonim din supermarket-urile de pe…

Citește mai departe

Germania castiga in detrimentul Spaniei contractul de reciclare a gunoaielor din Napoli

Germania a obtinut un contract in valoare de 30 de milioane de euro pentru a recicla gunoaiele acumulate in provincia Napoli (sudul Italiei), lasand astfel Spania in afara acordului. Este ceea ce a anuntat Francesco Cirrincione, intermediar din partea Spaniei pentru compania Markab Consulting, care se ocupa de reciclarea si transportarea gunoaielor urbane si industriale…

Citește mai departe

Premium doar in denumire

Napolitanele Naty sunt, dupa cum scrie producatorul pe eticheta, un produs „premium”. Adica ar trebui sa fie un produs de calitate. Daca traducem lista de ingrediente ne vom da seama ca, in acest caz, „premium” este doar un cuvant folosit, pentru ca suna bine. Crema folosita pentru umplerea napolitanelor analizate nu are nici un ingredient…

Citește mai departe

Napolitana cu 15 E-uri

15 aditivi alimentari, o cantitate mare de zahar si de grasimi. Aceasta este reteta dupa care a fost fabricata napolitana Yoo Hoo! O serie de categorii de bolnavi ar trebui sa consume produsul cu precautie. Napolitana „Yoo hoo!” este un produs dezechilibrat din punct de vedere nutritional, cu un exces de glucide cu index glicemic…

Citește mai departe

Napolitana din margarina

Zaharul si margarina sunt ingredientele principale ale napolitanei Joe Bro, motiv pentru care are o serie de contraindicatii. Bolnavii de inima si suferinzii de afectiuni hepatice sunt cei mai afectati de consumul produsului. Napolitana Joe Bro este un produs dezechilibrat nutritional, cu un exces de glucide cu index glicemic foarte ridicat si absorbtie rapida-zahar, dextroza….

Citește mai departe

Amestec nociv din grasimi sintetice si zaharuri rafinate

Margarina, grasime sintetica, este unul dintre ingredientele principale ale napolitanei. In combinatie cu zaharul, poate avea efecte dezastruoase asupra organismului. Napolitana glazurata Cip este un produs cu un profil nutritional extrem de dezechilibrat, avind un exces de glucide (67%) care imprima produsului o incarcatura glicemica foarte ridicata. Excesul de lipide este constituit in principal din…

Citește mai departe