Mergi pe bicicleta spre servicii?

plai_horea_crisovan.jpg

Daca mergi pe bici, spre servicii, „Verde pentru Biciclete” te rasplateste cu … un mic dejun biciclist!

Voluntarii „Verde pentru Biciclete” vor fi prezenti in perioada 21-25 septembrie 2009, intre orele 7:00 si 9:00 in zone cu circulatie intensa din Timisoara.  Daca te vei afla printre biciclistii surprinsi in trafic mergand la locul de munca, vei primi un mic dejun compus dintr-o bautura calda (ceai sau cafea) si o mica gustare 100% bio:  iaurt si napolitana cu ciocolata.

„Verde pentru Biciclete” doreste sa incurajeze mersul pe bicicleta si la locul de munca, in cadrul campaniei „Pe bici, spre servicii”.  Micul Dejun Biciclist este un prim demers in acest sens si va fi o recompensa simbolica pentru cei care aleg sa se deplaseze intr-un mod ecologic. In plus, marcam astfel si Ziua Internationala Fara Masini-22 septembrie si o parte din Saptamana Europeana a Mobilitatii.

Micul Dejun Biciclist” este o actiune realizata de „Verde pentru Biciclete”, in colaborare cu Restaurant Opera, Life Care Corp, Centrul Cultural Francez, Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, timisoreni.ro, tion.ro si Timis  Expres.

Pentru mai multe motive sa mergi pe bici, spre servicii, acceseaza www.pedaleaza.ro.

Echipa „Verde pentru Biciclete”

www.pedaleaza.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *