Caravana Atelierul va asteapta in Brasov, la ceainaria Ceai et caetera, pe 25 septembrie de la ora 15:00, cu ocazia lansarii unui nou numar al revistei.
Chiar daca vara a trecut, cel de-al patrulea numar din Atelierul se incapataneaza sa ne reaminteasca de bogata natura si de florile acesteia. Ba mai mult, in aceasta editie veti putea citi despre cum stilul de viata handmade se contopeste cu cel eco, despre ceaiuri si ceainarii frumoase, despre cat de usor este sa creezi refolosind unele obiecte, plus deja traditionalele tutoriale si interviuri cu artisti alesi pe spranceana.
Brasovul gazduieste lansarea numarului 4, in ambianta calda si primitoare a ceainariei Ceai et caetera de pe strada Castelului nr 37. Va vom intampina cu fursecuri si cupcakes facute de noi si va vom prezenta creatiile „naturiste” ale artizanilor locali. Pentru cei curiosi si curajosi vom face ateliere eco-handmade, cu materiale reciclate. Si nu in ultimul rand, norocosii vor putea pleca acasa cu o creatie handmade castigata la tombola noastra.
Mai multe informatii pe http://www.revista-atelierul.ro sau la adresa contact@revista-atelierul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here