Presedintele organizatiei galatene a Partidului Democrat, Mircea Toader, a anuntat, duminica, faptul ca deputatul independent Petru Lificiu s-a inscris in PD.

„Organizatia Judeteana a Partidului Democrat s-a imbogatit cu un membru marcant, in persoana domnului deputat Lificiu. Discutiile cu domnul Lificiu le-am avut de mult timp. Cred ca ati vazut ca este deputatul independent care a semnat motiunea Partidului Democrat”, a afirmat liderul PD Galati, Mircea Toader. Potrivit aceleiasi surse, citata de NewsIn, adeziunea lui Lificiu la PD dateaza de duminica, 28 octombrie.

Toader a precizat ca lui Petru Lificiu nu i s-a promis nicio functie de conducere in partid, el urmand sa activeze ca simplu membru. Democratul si-a exprimat speranta ca venirea lui Lificiu in PD sa aduca mai multe voturi partidului la alegerile viitoare.

„Acum este momentul sa ne adunam toate fortele pentru campaniile care urmeaza – campania electorala pentru alegerile Parlamentului European, local, vot uninominal samd. Este un mare ajutor pentru noi si sper sa se concretizeze in acumulare profesionala, politica si, ceea ce ne intereseaza pe toti, printr-un numar suplimentar de voturi”, a spus Toader.

La randul sau, Petru Lificiu, ex-lider al Partidului Ecologist Roman, a declarat ca spera ca acum, avand ajutorul democratilor, sa finalizeze principalele proiecte pe care le-a gandit in ultimii ani.

„Esenta proiectelor mele politice este ecologia, echilibrul ecologic si protectia mediului. Am realizat unele proiecte, mai sunt multe de facut si sper din tot sufletul sa primesc sustinerea necesara in cadrul acestei echipe stabile si unite care este Partidul Democrat pentru a duce la indeplinire niste proiecte pe care le am demult in minte si care pot fi realizate cu efort si cu unire”, a afirmat deputatul Petru Lificiu.

Sursa: Ziare

1 COMENTARIU

 1. Good bye !!!!

  Dl Lificiu, fost membru PCR, PDSR, PSD, PER, PD si probabil acum PD-L a dezamagit profund membrii PER prin lipsa capacitaii sale de a comunica/colabora cu membrii. Dupa numai 5 zile de membru PER a fost ales presedinte PER cu promisiunea ca va reforma/democratiza acest partid. Promisiuni desarte mai ales datorita incompetentei sale de a comunica, raspunde aspiratiilor mebrilor PER, mai ales in ratarea organizarii alegeror europarlamentare pe care avea obligatia sa le organizeze.

  Dl Lificiu a fost debarcat de la conducerea PER in vara 2007 si noi ii uram succes in a-l detrona pe Dl Boc de la PD-L, asa cum sa laudat.

  PER este in plina reconstructie, o oportunitate si provocare acceptata de toti membrii PER. Toata lumea este binevenita. Vizitati blogul peroman.wordpress.com pentru mai multe informatii si discutii.

  Petre I Metanie

  Fondator PER.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here