Presedintele Partidului Ecologist a intrat in PD

  1
  294

  Presedintele organizatiei galatene a Partidului Democrat, Mircea Toader, a anuntat, duminica, faptul ca deputatul independent Petru Lificiu s-a inscris in PD.

  „Organizatia Judeteana a Partidului Democrat s-a imbogatit cu un membru marcant, in persoana domnului deputat Lificiu. Discutiile cu domnul Lificiu le-am avut de mult timp. Cred ca ati vazut ca este deputatul independent care a semnat motiunea Partidului Democrat”, a afirmat liderul PD Galati, Mircea Toader. Potrivit aceleiasi surse, citata de NewsIn, adeziunea lui Lificiu la PD dateaza de duminica, 28 octombrie.

  Toader a precizat ca lui Petru Lificiu nu i s-a promis nicio functie de conducere in partid, el urmand sa activeze ca simplu membru. Democratul si-a exprimat speranta ca venirea lui Lificiu in PD sa aduca mai multe voturi partidului la alegerile viitoare.

  „Acum este momentul sa ne adunam toate fortele pentru campaniile care urmeaza – campania electorala pentru alegerile Parlamentului European, local, vot uninominal samd. Este un mare ajutor pentru noi si sper sa se concretizeze in acumulare profesionala, politica si, ceea ce ne intereseaza pe toti, printr-un numar suplimentar de voturi”, a spus Toader.

  La randul sau, Petru Lificiu, ex-lider al Partidului Ecologist Roman, a declarat ca spera ca acum, avand ajutorul democratilor, sa finalizeze principalele proiecte pe care le-a gandit in ultimii ani.

  „Esenta proiectelor mele politice este ecologia, echilibrul ecologic si protectia mediului. Am realizat unele proiecte, mai sunt multe de facut si sper din tot sufletul sa primesc sustinerea necesara in cadrul acestei echipe stabile si unite care este Partidul Democrat pentru a duce la indeplinire niste proiecte pe care le am demult in minte si care pot fi realizate cu efort si cu unire”, a afirmat deputatul Petru Lificiu.

  Sursa: Ziare

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.