vreaubioIncepand cu data de 7 septembrie 2009 s-a deschis si primul magazin fizic VreauBIO. Acesta poate fi gasit pe bulevardul Carol I, vis-avis de Biserica Armeneasca. Acesta pune la dispozitia consumatorilor de bio atat produsele clasice cu care v-a obisnuit, cat si multe produse noi.

Pentru prima data, veti putea gasi produse proaspete bio, certificate la nivel european. Pe langa acestea, veti putea cumpara o gama larga de produse cosmetice bio. Produsele pe care vi le propunem au in compozitie uleiuri vegetale biologice obtinute din prima presare la rece, uleiuri esentiale pure si naturale, biologice, hidrolati de plante biologice sau salbatice, extracte de plante.

Gama produselor bio oferite este una deosebit de larga, fiind aproape imposibil sa nu gasesti ceea ce ai nevoie. Produsele nu contin conservanti, pesticide si nu sunt modificate genetic. De la alimente de baza, precum faina, ulei, condimente, zahar, pana la produse pentru copii, dar si dulciuri, bauturi si snacksuri, toate pot fi gasite la magazinul VreauBIO de catre cei ce vor sa incerce sau de catre cei care consuma doar produse ecologice, cu calitati pentru sanatate si nutritie.

Am ales pentru dumneavoastra cosmetice 100% naturale, certificate biologic, purtatoare de o adevarata etica: netestate pe animale, concepute sa protejeze mediul, provenite din comertul echitabil, de o calitate ireprosabila. De-acum oricine stie cu certitudine ca un produs certificat bio nu se poate compara deloc cu unul normal, pe care il gasiti la orice magazin.

Pretul produselor bio nu mai constituie un dezavantaj, deoarece consumul lor nu mai este doar o moda. Consumul produselor ecologice devine rapid un stil de viata, o conditie obligatorie pentru a supravietui intr-o lume plina de conservanti, mutatii genetice si falsuri, partea financiara fiind un ultim criteriu de selectie.

La nivel national, produsele bio sunt din ce in ce mai folosite. Consumatorii sunt invitati sa deprinda un stil de viata sanatos si sa isi asigure calitatea vietii. Fermierii romani si industria sunt incurajati sa se indrepte in aceasta directie. Pionerii agriculturii ecologice sunt deja increzatori ca lucrurile vor merge in continuare si mai bine, atat pentru ei, ca profit, dar si pentru cei ce le cumpara, segmentul fiind din ce in ce mai mare, implicit si sanatatea acestora fiind mult mai bine protejata si intretinuta.

Va poftim in primul nostru magazin VreauBIO sa va modelati viata astfel incat sa devina o placere si simplu fapt ca intrati in bucatarie sau in baie. Deveniti un protector al celor care doresc sa contribuie la mentinerea unui nivel de viata extrem de sanatos, dar si a unui mediu curat.

1 COMENTARIU

 1. Stimate domn,

  Vă contactăm pentru a vă prezenta produsele noastre, în speranţa că vom colabora pentru comercializarea acestora în România.

  „Gaillot Chocolat” este un atelier artizanal de fabricare a ciocolatei din boabe de cacao. Ciocolata noastră este realizată manual, pe baza a două sortimente fine de boabe de cacao:
  – Rio Caribe Superior (origine: Venezuela)

  – Hispaniola Bio (origine: Republica dominicană)

  Ciocolatele noastre nu conţin aditivi sau emulgatori, fiind 100% naturale.
  Vă propunem trei varietăţi de tablete de ciocolată:

  1. BLUES: 70% boabe de cacao de tip Hispaniola + 30% zahăr nerafinat.

  2. JAZZ: 70% boabe de cacao de tip Rio Caribe Superior + 30% zahăr nerafinat

  3. POP: 60% boabe de cacao de tip Hispaniola + lapte integral, seminţe prăjite

  Ciocolatele noastre au un termen de garanţie de 2 ani pentru sortimentele BLUES şi JAZZ şi de 1an pentru sortimentul POP. Sediul nostru se află la Plovdiv, Bulgaria. Avem posibilitatea de a livra în întreaga Uniune Europeană.

  Producem o varietate de ciocolată de menaj: 60% boabe de cacao bio Hispaniola + 40% zahăr nerafinat, disponibilă în ambalaje de 500g .

  Ne-ar face plăcere să ne întâlnim pentru a vă prezenta produsele noastre.

  Pentru mai multe informaţii privind metoda noastră de lucru şi produsele noastre, consultaţi site-ul „Gaillot Chocolat”: http://www.gaillotchocolate.com

  Cu deosebită consideraţie,

  Vincent Gaillot

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here