„Stop poluare, start miscare” – mars cu biciclete si role.

„Stop poluare, start miscare" - mars cu biciclete si role.

Actiunile prin care se doreste promovarea unui mod de viata sanatos, dar si protejarea mediului inconjurator, continua la Constanta. Dupa ce DJST a organizat Marsul antifumat, la final de saptamana este programat un nou eveniment, prin care se doreste indreptarea oamenilor catre miscare. Este vorba de un mars pe biciclete si role denumit sugestiv „STOP poluare, START Miscare”. Evenimentul este organizat de Liceul Teoretic „Traian” impreuna cu Scoala nr. 29 si este promovat in cel mai potrivit loc, pe site-ul de socializare Facebook.

Invitatia la eveniment suna in felul urmator: „Te-ai saturat de cantitatea mare de noxe pe care o inhalezi zilnic? Iti doresti ca tu si cei dragi tie sa mai respirati si aer curat? Vrei sa faci parte dintre cei care fac diferenta? Ei bine, cineva trebuie sa traga un semnal de alarma, asa ca Liceul Teoretic «Traian» si Scoala nr. 29 s-au hotarat sa ia atitudine. Ce vom face? Vom organiza un mars al bicicletelor si al rolelor, prin intermediul caruia vom milita pentru un comportament responsabil fata de mediu, dar si pentru impunerea bicicletei ca mijloc alternativ de transport. Esti invitat si tu alaturi de noi, daca iti pasa de ceea ce se intampla in jurul tau. Prezenta ta conteaza. Spune si tu STOP poluare, START miscare!”.
Actiunea are loc duminica, incepand cu ora 16.00, pe ruta Parc Tabacarie – Cazino Mamaia, si se desfasoara in cadrul proiectului EcoChampions, un proiect amplu de voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *