27 martie – Ora Pamantului

  0
  1033

  Ora Pamantului, evenimentul global de constientizare privind pericolele schimbarilor climatice, va avea loc anul acesta la data de 27 martie, fiind organizat de fundatia ecologista WWF. Ca de obicei, Jurnalul National va fi partener media al acestui proiect.ora pamantului

  Evenimentul Ora Pamantului a ajuns la cea de-a patra editie, bucurandu-se de notorietate peste tot in lume. In fiecare an, intr-o sambata din luna martie, pamantenii sunt invitati sa stinga lumina timp de o ora, intr-un gest-simbol al luptei impotriva schimbarilor climatice.

  In 2010, cele mai importante orase din lume si-au anuntat participarea, urmand sa stinga iluminatul public de pe cele mai importante cladiri. Astfel, timp de o ora, luminile se vor stinge de pe Turnul Eiffel (Paris), Opera din Sydney, podul Golden Gate (San Francisco) sau Empire State Building (New York). Anul trecut, la eveniment au participat peste 4.000 de orase din toata lumea. In Romania, mai multe orase si-au anuntat anul acesta intentia de a participa la Earth Hour, dupa ce, in 2009, Bucuresti, Botosani, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Tulcea, Targoviste si Sfantu Gheorghe s-au alaturat eforturilor ecologistilor.

  Sursa: Jurnalul National

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.