35 de gr?dini?e ?i 35 de ?coli înscrise în programele de educa?ie ecologic?
Proiect de lege pentru introducerea disciplinei “Educaţia ecologică” în şcoli
35 de gradinite si 35 de scoli inscrise in programele de educatie ecologica
35 de gradinite si 35 de scoli inscrise in programele de educatie ecologica

Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare si Inspectoratul Scolar Judetean Satu Mare in parteneriat cu CCR Logistic Romania si SC Alpin Recycling au lansat pentru anul scolar 2014/2015, doua programe de educatie ecologica: ”Ne jucam si reciclam” si ”Viata pentru mediu, viata pentru om”.

Programul de educatie ecologica pentru prescolari ”Ne jucam si reciclam” a atras un numar de 35 de gradinite din judetul nostru, reprezentand o implicare mai mare decat anul trecut.

Prima actiune din cadrul acestui program va avea loc in data de 17 decembrie la tabara ecologica de la Tarna Mare. La actiune vor participa 45 de prescolari de la primele trei gadinite care au colectat cea mai mare cantitate de baterii portabile in perioada 1 noiembrie – 10 decembrie 2014.
In urma lansarii ultimei editii – editia aniversara a Programului de educatie ecologica ”Viata pentru mediu, viata pentru om”, s-au inscris 35 de institutii de invatamant, din care 8 licee si 27 gimnazii.

In cadrul acestui program o prima actiune se va desfasura tot in data de 17 decembrie, incepand cu ora 9 la Muzeul Judetean Satu Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here