4 zile, un decor de poveste, la Iulius Mall, Cluj-Napoca

4 zile, un decor de poveste, la Iulius Mall, Alba Iulia

Incepand de ieri 14 iunie, s-a deschis expozitia „Decor de poveste” – Expo Print si Foto. Organizatorii, grupul Verla Axelen, spun ca pentru realizarea lucrarilor expuse s-au folosit mai mult de 400 mp de materiale tiparite si au lucrat in echipa peste 40 persoane (fotografi, arhitecti, designeri, specialisti in print, echipa de montaj, colaboratori).

Rezultatul este un decor de poveste real, in care imaginile din natura sunt supradimensionate si perfectionate de specialistii foto si print. Pentru imbracarea peretilor s-a folosit tapet printabil, pentru personalizarea pardoselei, autocolant tiparit Street Rap, iar pentru personalizarea fotoliilor, materialul textil tiparit Eco Display 210 FR + w.

La vernisajul expozitiei a participat Tomas Vejdovec, director MACtac Europa de Est – producatorul german de materiale pentru print- care a subliniat faptul ca Romania incepe sa fie receptiva la folosirea materialelor cu aplicatii speciale care sunt prezentate perfect in cadrul expozitiei.

Cristian Sutu, unul dintre autorii fotografiilor de la Sic a sfatuit pe toata lumea sa tipareasca fotografiile pentru ca, in caz contrar, se pot pierde usor de pe hard disk.

Viorel Verzea, director al grupului Verla Axelen- distribuitorul exclusiv al materialelor MACtac in Romania a evidentiat accesibilitatea acestor materiale care se pot folosi pentru decor, reclame publicitare sau tiparirea fotografiilor in format special.

Paul Moldovan, arhitect Cetrei, a anticipat avantajele fotografiilor tiparite in format mare pentru crearea unor efecte deosebite de design interior.

Milena Pruna, presedinta Asociatiei Autism Transilvania a multumit vizitatorilor care au cumparat tablouri si carti postale in scop caritabil si asteapta alti clujeni altruisti sa viziteze standul.

Statisticile primei zile de expozitie sunt: aproximativ 500 de vizitatori ai standului si peste 100 carti postale individuale si 2 tablouri vandute in scop caritabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *