5 modalitati eco de indepartare a mirosului urat

5 modalitati eco de indepartare a mirosului urat

Daca treaba se impute uneori si nu aveti la indemana solutii consumeriste de dezodorizare, nu disperati. Ati fi uimiti ce poate face niste otet, putin bicarbonat de sodiu, o dara de amidon de porumb, o soseta cu zat sau o sticla de votca pentru improspatarea axilei, a patrupedelor, a frigiderului sau a masinii. Iata cum.

1. Amestecati cantitati egale de amidon de porumb si bicarbonat de sodiu si pudrati-va usor la subsuori cu amestecul rezultat daca ati ramas fara deodorant si simtiti ca ati putea lichida oameni in autobuz.

2. Daca intr-o camera miroase mai rau decat intr-un autobuz, lasati un vas cu otet intr-un colt al ei pret de cateva ore.

3. Pentru a scapa de duhoarea involuntara a unui animal de companie, periati blana unui caine (de exemplu) cu bicarbonat de sodiu si imprastiati in locurile urat mirositoare ale locuintei brichete de carbune (de lemn).

4. Va pute frigiderul din cauza unei pulpite de pui care a dospit o luna? Introduceti boabe folosite de cafea (zat) intr-o soseta curata si cuibariti odorizantul astfel format in frigider. Boabele de cafea sunt absorbante eficiente ale imputiciunii.

5. In sfarsit, daca vreti sa alungati demonii mirosului din masina, umpleti cu votca un pulverizator si imprastiati usor particulele etilice in interiorul autoturismului. Votca este un dezodorizant natural ce mai poate fi folosit si pentru improspatarea covoarelor sau a hainelor care inteapa nasul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *