5 sfaturi in pregatirea nuntii in stil eco

  0
  544
  5 sfaturi în preg?tirea nun?ii în stil eco
  5 sfaturi in pregatirea nuntii in stil eco
  5 sfaturi in pregatirea nuntii in stil eco

  Cel fel de scenarii pentru nunti nu sunt oferite in ultima vreme tinerilor casatoriti! Acei tineri care doresc sa fie mai aproape de natura si sa aiba grija de curatenia mediului, probabil, vor accepta o nunta in stilul eco, care presupune nu numai responsabilitatea reciproca fata unul de altul, dar si fata de natura. Astfel tinerii ar trebui sa ia masuri pentru a asigura un impact minim asupra mediului, a alcatui meniul util, a reduce cantitatea elementelor din hartie in pregatirea nuntii (carti postale, invitatii, etc.), si desigur, a preveni oaspetii despre cadouri ecologice.

  Aici sunt 5 puncte principale care trebuie sa fie luate in considerare atunci cand se pregateste o nunta in stil eco.
  1.Eco-nunta, desigur, nu poate avea loc intr-un restaurant obisnuit sau cafenea. Pentru aceasta sarbatoare sunt mai potrivite un parc pitoresc sau o padure. In lunile de iarna, de exemplu, puteti organiza o eco-nunta intr-o casa de tara din lemn, cu un semineu si mobilier sculptat. Iar primavara si vara – intr-o casa de tara. Atunci veti obtine o sarbatoare stilizata rustic.

  2.Pentru decorarea meselor de nunta mai bine sa utilizati fete de masa si servetele fabricate din materiale naturale, cum ar fi in. Florile taiate pe mese, desigur, nu ar trebui sa fie – puteti pune pe masa ghivece mici cu flori sau ierburi proaspete! Desigur, ele vor arata foarte neobisnuit, dar vor corespunde cu stilul ales.

  3.Nu este necesar sa refuzati la buchetul de mireasa, dar in acest caz, el poate fi compus din flori artificiale efectuate, ca o optiune, din panza de matase. Acest buchet mireasa poate pastra dupa nunta un termen nelimitat.

  4.Nu exista cerinte speciale pentru haine – principalul lucru ca ele sa fie facute din materiale naturale si sa fie croite simplu. Perfect, daca coafura miresei va consta din cosite impletite.

  5.Si in cele din urma, momentul cel mai greu de rezolvat la o eco-nunta – bucate si procesiunea de nunta. Pentru prepararea felurilor de mancare, puteti achizitiona produse, de exemplu, direct de la fermieri. Cu cortegiu de nunta va fi mai dificil – o optiune ideala, desigur, poate deveni o trasura cu cai. In cazuri extreme, mirele si mireasa pot merge pe biciclete – va fi distractiv si extraordinar!

  Ne grabim sa mentionam ca primavara este momentul cel mai potrivit pentru o astfel de nunta! Trezirea naturii este cel mai bun timp pentru nasterea unei noi familii!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.