Au mai ramas doar 3 saptamani pana la Targul EcoLogica

Au mai ramas doar 3 saptamani pana la Targul EcoLogica
Au mai ramas doar 3 saptamani pana la Targul EcoLogica

Au mai ramas doar 3 saptamani pana la Targul EcoLogica, cel mai important eveniment dedicat energiei regenerabile, constructiilor ecologice si eficientei energetice din Transilvania.

In perioada 8 – 11 mai 2014, parcarea Cora Cluj va gazdui evenimentul care doreste sa transforme modul in care clujenii percep notiunea de “energie verde”.

Vreme de 4 zile, vizitatorii vor putea obtine informatii despre sistemele care produc energie regenerabila, modul in care acestea au impact asupra mediului incojurator, modul in care ajuta la economisirea resurselor financiare, detalii tehnice cu privire la functionarea acestora, dar si demonstratii la fata locului.

De asemenea, participantii vor oferi reduceri substantiale la produse si servicii selectionate, doar pe perioada Targului si vor organiza chiar si tombole cu premii!

Printre participantii de anul acesta se numara firme cu prestigiu in domeniul energiei regenerabile si constructiilor ecologice, atat din tara cat si de peste hotare. Acestia vor expune diverse instalatii, de la panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, incalziri in pardoseala, cazane pe lemne si peleti, pana la case modulare, materiale de constructii ecologice si sisteme de eficienta energetica.

Targul EcoLogica se afla la a 4-a editie si este cel mai important eveniment de nisa din Transilvania. Clujenii sunt asteptati in perioada 8-11 mai 2014, intre orele 10 – 19, in parcarea Cora Cluj-Napoca pentru a lua contact cu tot ce inseamna mijloacele alternative de incalzire si constructie a unei locuinte.

Eveniment organizat de AD Shop Cluj-Napoca in parteneriat cu Monitorul de Cluj si Cora Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *