A doua Conferinta Why Not Me dedicata mediului va avea loc la Timisoara pe data de 27 septembrie

A doua Conferinta Why Not Me dedicata mediului va avea loc la Timisoara pe data de 27 septembrie
A doua Conferinta Why Not Me dedicata mediului va avea loc la Timisoara pe data de 27 septembrie

Asociatia Why Not Me organizeaza la Timisoara conferinta pe tema “Ecologie Mentala si Asumarea de Leadership Individual” ca acces autentic la performanta, cu impact asupra mediului, resurselor, dincolo de orice este previzibil.

Ecologia Mentala este o revolutie la nivel de minte, schimbarea unei paradigme prin care viata este perceputa, indiferent de domeniu.

Conferinta are un caracter inovativ si transformational si va avea loc pe data de 27 septembrie, intre orele 9.00 si 17.00, la Timisoara, Complex Senator, Sala Titulescu din Calea Lugojului nr. 7.

Agenda conferintei include temele:

•    Ecologie Mentala – importanta ei in descatusarea potentialului individual, atat profesional cat si personal;

•     Conditiile necesare pentru a determina ca un procent semnificativ mai mare de oameni, care, expusi la tot felul de cursuri de catre companiile lor, sa aduca acel plus de valoare primit constant si pe termen lung;

•     Distingerea si inlaturarea barierelor, atitudinilor contraproductive;

•     Leadership individual si asumarea lui, pentru cei care vor alege sa si-l asume.

“Ziua de 27 septembrie va fi mai degraba un workshop. Conversatiile vor fi de antrenament si interactive. Scopul este transformarea mind set-ului oamenilor pentru a lua actiuni pentru mediu din alegere, fiind in cunostinta de cauza, mai degraba decat automat, impus, pentru a face bani sau ca <<da bine>>,” a declarat Connie Larkin, Leader si trainer international in educatie ontologica.

La eveniment sunt asteptati cei care vor sa-si aduca contributia individuala la protejarea mediului si a resurselor. Taxa de participare este de 450 lei de persoana.

Inscrierile se realizeaza prin completarea formularului de inscriere de pe site-ul whynotme.ro, accesand link-ul urmator: http://whynotme.ro/modalitate-inscriere/

Revista sora BricoRetail.ro este partener media al evenimentului organizat de catre Why Not Me la Timisoara.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,542FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente