A patra editie a Forumului Regional de Investitii Nord-Est are loc la Bacau

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Nord-Est (ADRNE), in parteneriat cu Agentia Regionala pentru Protectia Mediului Bacau, Primaria Municipiului Bacau, Consiliul Judetean Bacau si Institutia Prefectului Bacau, organizeaza, in perioada 1 – 2 noiembrie, cea de-a IV-a editie a Forumului Regional de Investitii Nord-Est Romania.

„Manifestarea – se arata intr-un comunicat de presa al ADRNE – va fi gazduita de Municipiul Bacau, recunoscut pentru dinamica sa economica si potentialul antreprenorial ridicat si va cuprinde doua evenimente distincte: conferinta „Dezvoltare regionala durabila in contextul inovarii” si Bursa de Contacte”. Conferinta se va desfasura pe 1 noiembrie in sala de conferinte a societatii Agricola Bacau SA Bacau (Calea Moldovei nr. 94) si va include tematici de interes pentru mediul de afaceri si administratiile publice locale din Regiunea Nord-Est, privind implementarea si cresterea capacitatii de absorbtie a Fondurilor Structurale si promovarea oportunitatilor de investitii in Regiunea Nord-Est. De asemenea, se vor propune solutii pentru dezvoltarea regionala durabila si reducerea decalajelor de dezvoltare fata de regiunile prospere din tarile membre ale Uniunii Europene.

Pe 2 noiembrie, de la ora 12,00, in incinta HIT Park Hemeiusi va fi organizata Bursa de Contacte, care va avea patru sectiuni simultane, dedicate autoritatilor de management sau Organismelor Intermediare pentru Programele Operationale 2007 – 2013, bancilor comerciale din Regiunea Nord-Est, companiilor din sectorul constructii si organizatiilor de sprijinire a afacerilor si firmelor de consultanta. Organizatorii asigura transportul intre Agricola International si HIT Park Hemeius. Editia precedenta a forumului a avut loc la Piatra Neamt, pe tema „Definirea rolului Regiunii Nord-Est in contetul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana”.

Sursa: Ziarul de Bacau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *