A6 fara taxa de prima inmatriculare

  Grupul Porsche a lansat saptamana trecuta, in Romania, noul Audi A6. O limuzina care a primit noi propulsoare si tehnologii inovatoare care reduc consumul de carburant cu pana la 15%.
  audi A6

  Pretul de pornire anuntat de importator va fi cel de la modelul vechi situandu-se la 35.700 de euro cu TVA. Acesta poate ajunge la 67.788 de euro cu TVA, fara optionale. Automobilul va fi disponibil in versiunea break si sedan cu patru propul-soare pe benzina si trei diesele. Toate motorizarile, cu exceptia celui de 4,2 litri pe benzina, sunt Euro 5 fiind scutite de taxa de prima inmatriculare. Motoarele pe benzina au puteri de 170 CP, tractiune pe fata, in cazul motorului de 2 litri, de 220 CP pentru propulsorul de 2,8 litri, de 290 CP pentru motorul de 3 litri si de 350 CP pentru cel de 4.2 litri. Propulsorul de 2.8 litri poate avea fie tractiune pe rotile din fata, fie 4×4. Ultimele doua motoare pe benzina sunt cuplate cu sistem quattro. Propulsoarele diesel de 2, 2.7 si 3 litri au puteri de 136, 190, respectiv 240 CP.
  La capitolul siguranta, sistemul Audi side assist se activeaza pentru a ajuta soferul sa schimbe banda de circulatie la viteze mai mari de 30 km/h. Senzorii radar detecteaza autovehiculele aflate la o distanta de pana la 50 m in spatele automobilului. Daca schimbarea benzii ar putea fi periculoasa, se aprinde un LED galben pe oglinda exterioara. Tempomatul adaptiv cu radar regleaza viteza de deplasare a automobilului fata de viteza celui din fata si avertizeaza soferul asupra riscului de coliziune.

  Sursa: Ziua

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *