Accident chimic la Brasov

  0
  352

  Politia, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Garda de Mediu si masinile SMURD sunt in alerta pe Fundatura Harmanului, langa drumul national 11. accident chimic

  16.50 – Acidentul chimic s-a produs in curtea unui centru de colectare de fier vechi. Comisarii garzii de mediu cred ca butoaiele au fost depozitate acolo de una dintre firmele care trebuie sa se ocupe de neutralizarea solutiei provenite de pe platforma Colorom. In recipienti

  „La unul dintre butoaie s-a rupt ventilul si se degaja in atmosfera clorul gazos. De la acesta cei aflati in apropiere pot face stop respirator. Este grav ce s-a intamplat”, a declarat Valeria Kadas, comisar al Garzii de Mediu Brasov.

  16.30 – Doi barbati care lucrau la o firma din apropiere s-au intoxicat de la gazul emanat si au avut nevoie de ingrijiri medicale de urgenta.

  16.14 – Pe o raza de 500 de metri au fost afectate toate firmele, dar si locuitorii blocurilor aflate chiar langa centrul de colectare a fierului vechi, in curtea caruia se aflau butoaiele cu clor gazos. Zona a fost izolata pana la neutralizarea substantei.

  15.45 – Butoaie cu clor si nori de fum sunt ingredientele pentru care s-a intrat in alerta maxima. Intr-un container de pe Fundatura Harmanului s-a descoperit un butoi cu clor care este spart, iar din container iese fum gros. Intr-un alt container mai sunt inca 8 astfel de recipienti.

  Sursa: Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.