Actiune de amploare a politistilor pentru protejarea fondului cinegetic

0
687
Ac?iune de amploare a poli?i?tilor pentru protejarea fondului cinegetic
Acţiune de amploare a poliţiştilor pentru protejarea fondului cinegetic
Actiune de amploare a politistilor pentru protejarea fondului cinegetic
Actiune de amploare a politistilor pentru protejarea fondului cinegetic

Nu mai putin 35 de persoane au fost depistate in flagrant delict in urma unei actiuni pe fondurile de vanatoare din 16 judete. Politistii au indisponibilizat 41 de arme, aproape 25.000 de bucati de munitie si aproape 2.500 de exemplare vanate, unele fiind specii protejate. Aradul s-a numarat printre judetele vizate de catre oamenii legii.

“Directia Arme, Explozivi si Substante Periculoase – I.G.P.R. a coordonat, in weeknd, pe parcursul a doua zile, o actiune pentru verificarea modului in care sunt respectate prevederile legale referitoare la regimul armelor si munitiilor, precum si pentru prevenirea faptelor ce aduc atingere fondului cinegetic national, actionand pe suprafata a 21 de fonduri de vanatoare si controland 93 de vanatori si persoane implicate in aceasta activitate. In urma acestor activitati au fost constatate 14 infractiuni, 4 dintre acestea fiind fapte incriminate de Legea 407/2006 privind vanatoarea si protectia fondului cinegetic, 9 fapte de nerespectarea regimului armelor si munitiilor si o fapta de uz de arma fara drept “, preciza Politia Romana.

Pentru comiterea acestor fapte sunt cercetate 35 de persoane, toate depistate in flagrant delict, una dintre acestea fiind retinuta.
Valoarea totala a sanctiunilor contraventionale aplicate este de 46.251 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.