Actiune de ecologizare a parcului Belvedere si zonei Cetatuia din Cluj Napoca

Actiune de ecologizare a parcului Belvedere si zonei Cetatuia din Cluj Napoca

Actiunea este organizata de Eco-Team, echipa eco a Scolii Internationale Cluj, in cadrul careia elevii si parinti voluntari vor curata zona de deseurile aruncate in zona verde. La activitate sunt asteptati sa participe toti elevii scolii insotiti de parinti, bunici si prieteni ai acestora. Vor participa de asemenea si reprezentanti ai scolilor partenere: Liceul Teoretic Avram Iancu, Colegiul National Emil Racovita, Liceul Teoretic Gheorghe Sincai, Liceul Sportiv si Scoala Iuliu Hatieganu.

Perioada de desfasurare este 10.00 – 14.00, iar punctul de intalnire va fi platoul din fata hotelului Belvedere. Primaria va pune la dispozitia participantilor manusi si saci menajeri, iar la finalul actiunii cantitatea de deseuri colectata va fi masurata de catre reprezentantii companiei de salubrizare.

Elevii Scolii Internationale Cluj sunt impartiti, dupa model britanic, in trei case: ursii rosii, lupii albastri si vulturii aurii. Actiunea de ecologizare este organizata ca si o competitie intre case, astfel ca elevii si cei care ii sustin vor purta culorile casei pe care o reprezinta. Casa cu cei mai multi reprezentanti va fi, evident, castigatoarea competitiei, fapt care ii va crea un avantaj in competitia anuala dintre cel trei case, pentru castigarea Cupei Caselor, mult ravnite de elevi.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente