Actiune de ecologizare a Transalpinei

  0
  391
  Granturi de până la 3.000 de lei pentru organizaţiile de mediu şi şcolile clujene care promovează activităţile de ecologizare în zona Făget

  Actiune de ecologizare a Transalpinei
  In perioada 18 – 19 august 2012, are loc activitatea finala din cadrul proiectului interjudetean „Voluntari pentru un turism ecologic in Muntii Parang”, unde judetul Alba este partener prin intermediul Comunei Sugag si al Institutiei Prefectului – judetul Alba. Mai exact, cateva zeci de elevi din Sugag, sub coordonarea cadrelor didactice si a unor parinti, participa la acest proiect de ecologizare, iar sambata, 18 august, la ora 09:00, cu sprijinul Primariei, va incepe ecologizarea Vaii Sebesului si se vor intalni cu grupele din alte judete pentru a se deplasa impreuna la Oasa, unde va avea loc o masa rotunda cu tema „Voluntari pentru o cauza dreapta”.
  Tot sambata, la ora 11:00, in comuna Sasciori, va avea loc inaugurarea stanei ecologice Puru, la poalele Varfului Patru. De precizat este faptul ca prefectul judetului Alba, Dan Simedru, va participa la ambele evenimente.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.