Acţiune de plantare de arbori în zona parkingului Minerva din Cluj
Actiune de plantare de arbori in zona parkingului Minerva din Cluj

Cora Cluj-Napoca implementeaza, impreuna cu ASCENDIS, liderul pietei de training si consultanta in domeniul dezvoltarii organizationale din Romania, un proiect de formare profesionala. Ca parte a acestui proiect, in urmatorii doi ani, vor fi desfasurate activitati cu caracter de responsabilitate sociala.

„Anul acesta, echipa de management cora Cluj-Napoca si-a propus ca, pe langa programul de formare profesionala inceput cu ASCENDIS, sa initieze, in paralel, si o serie de activitati de educare sociala, in sprijinul comunitatii locale. Vom derula o serie de mici proiecte, precum igienizarea unor spatii verzi, ecologizarea unor zone montane si sprijinirea unor categorii sociale defavorizate”, declara Claudia Mirica, directorul hipermarketului cora Cluj-Napoca.

Prima initiativa de acest gen va avea loc miercuri 14 noiembrie si va consta in plantarea de copaci in cartierul Manastur, in zona statiei Minerva Manastur. La actiune va participa echipa de management cora Cluj-Napoca, impreuna cu facilitatori ASCENDIS. De asemenea, vor fi prezenti reprezentanti ai primariei Cluj-Napoca, intrucat aceste prime actiuni sunt sprijinite de autoritatile locale.

A doua initiativa va avea loc joi, 15 noiembrie, in comuna Gilau. Intr-o singura zi, echipa de management a cora Cluj-Napoca si facilitatori ASCENDIS vor repara si renova o casa in care locuiesc cinci copii orfani.

„Derulam anual, in intreaga tara, peste 300 de zile de teambuilding. Multe dintre aceste programe au la baza activitati de responsabilizare sociala. Evenimentele de acest tip adauga valoare atat participantilor directi, cat si comunitatilor locale, avand rezultate vizibile imediate. Contributia ASCENDIS in aceste proiecte consta in facilitarea tuturor activitatilor si in sustinere financiara, prin sponsorizarea unei parti din materialele utilizate”, explica Lucia Man, consultant Ascendis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here