Activisti pentru mediu din Bulgaria, cu 240 de topoare in fata sediului Adunarii Generale, cate unul pentru fiecare parlamentar

  0
  376
  ActivitatNagy Levente (UDMR), revocat de Ponta de la Agenţia de Mediu şi înlocuit cu Toma Petcu, trecut la PLRe saptamanala APM Constanta
  Activisti pentru mediu, cu 240 de topoare in fata sediului Adunarii Generale, cate unul pentru fiecare parlamentar

  Activisti pentru mediu din Bulgaria vor protesta marti fata de amendamentele la Legea forestiera si vor amplasa in fata sediului Adunarii Generale 240 de topoare, cate unul pentru fiecare parlamentar.

  Protest inedit in Bulgaria: Activisti pentru mediu, cu 240 de topoare in fata sediului Adunarii Generale, cate unul pentru fiecare parlamentar
  Mitingul este organizat de coalitia de ONG-uri „Pentru Conservarea Naturii in Bulgaria”, cu sprijinul altor organizatii civice. Manifestantii vor aduce 240 de topoare, cate unul pentru fiecare parlamentar, si inca un topor pentru premierul Boiko Borisov, pentru a-i cere sa puna capat coruptiei care distruge padurile din Bulgaria, relateaza site-ul Novinite.com.

  Activistii le vor cere parlamentarilor sa nu aprobe amendamentele, care le ofera investitorilor dreptul de a construi in muntii bulgari. Potrivit acestora, padurile din zonele protejate vor fi cele mai vulnerabile.

  Noua lege ar fi o noua dovada ca statul nu serveste interesele publice, ci pe cele economice ale unui om de afaceri, bancherul Teko Minev, care controleaza trei dintre cele patru zone majore de schi din Bulgaria – Bansko, Borovet si Vitosa.

  Coalitia ecologista subliniaza ca Guvernul intentioneaza sa „taie” 12 la suta din teritoriul Parcului National Pirin, care figureaza pe lista mondiala a UNESCO, doar pentru a extinde zona de schi Bansko.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.