Acuze si protocoale denuntate in miscarea ecologista

Acuze si protocoale denuntate in miscarea ecologista

Partidul Verde si Miscarea Verzilor – Democrati Agrarieni se disociaza de protocolul de fuziune prin comasare cu Partidul Ecologist Roman PER-PV-MVDA, au anuntat marti Ovidiu Iane, presedinte al PV , si Remus Cernea, presedinte MVDA. Intr-un comunicat de presa, cei doi califica drept “imatur” comportamentul conducerii PER, pe care o acuza ca a adus prejudicii de imagine celorlalte parti implicate.

“PER a vehiculat mesaje contrare intelegerilor stabilite anterior si a exprimat astfel dezacordul fata de prevederile protocolului semnat. Organizatiile judetene ale celor doua grupari contestatare au semnalat o situatie similara si la nivelul teritoriului, fapt care face colaborarea interpartinica imposibila. Nu in ultimul rand, politicile ecologiste promovate de PV si MVDA nu au fost insusite de PER, desi se obliga sa promoveze acest set de proiecte”, se arata in comunicatul remis Agerpres.

Ca urmare, potrivit sursei citate, Partidul Verde si Miscarea Verzilor – Democrati Agrarieni isi continua parcursul electoral in formula anuntata la mijlocul lunii septembrie, ca aliati ai USL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *