Adapost de 1,3 milioane de euro pentru maidanezi

SC. Salubris SA a alocat 80.000 de lei pentru achizitionarea a 40.000 de kilograme de hrana uscata care trebuie sa le ajunga un an de zile celor 323 de caini din padocul de la Miroslava.
adapost pentru animale
La sesiunea de deschidere a ofertelor pentru licitatie cele 5 firme participante au cerut intre 2,15 si 2,85 lei/kilogramul de hrana.

Reprezentantii firmei de salubritate sustin ca vor tine cont nu numai de pret ci si de calitatea hranei, motiv pentru care cea mai importanta etapa a licitatiei va fi testarea produselor. Maidenezilor li se vor pune in fata mostre iar hrana care va avea cea mai mare cautare va fi cumparata.

Municipalitatea organizeaza in aceasta perioada si o licitatie pentru desemnarea firmei care va construi un nou padoc cu 4.000 de locuri in zona Tomesti, pe o structura demontabila, astfel incat sa poate fi mutat in caz de nevoie. Investitia se va ridica la suma 1,3 milioane de euro iar 11 firme s-au prezentat la licitatie. Termenul de executie a proiectului este de 24 de luni.

Adapostul va avea si un centru medical veterinar, 20 de locuri pentru animalele mari si cu un cimitir destinat patrupedelor si va ocupa o suprafata de 3.550 de metri patrati.

Sursa: Evenimentul Zilei

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,163FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente