Administratia Fondului de Mediu sustine inca trei proiecte importante in judetul Giurgiu

  0
  538
  Administratia Fondului de Mediu susține inca trei proiecte importante in județul Giurgiu
  Administratia Fondului de Mediu sustine inca trei proiecte importante in judetul Giurgiu

  La Prundu s-a desfasurat recent o intilnire intre reprezentantul Administratiei Fondului de Mediu – Gheorghe Papuc si trei primari ai PDL, care cu acest prilej au semnat contractele de finantare pentru unele proiecte eligibile de aductiune apa si canalizare. Primarul Catalin Corbea – Prundu, Aurel Enache – Comana si Marin Ghidanac – Roata de Jos au fost cei trei gospodari care in cateva saptamani se pot apuca deja efectiv de lucru. Din datele prezentate cu ocazia semnarii documentatiei, reiese ca la Comana un numar de 870 de locuinte vor beneficia de canalizare, in conditiile in care in localitate exista apa de patru ani. La Roata de Jos primarul Marin Ghidanac vizeaza modernizari in patru sate si in 520 de locuinte, in conditiile care Roata are deja patru kilometri de canalizare si 17 kilometri de drumuri si sosele asfaltati, alti 17,5 kilometri urmand a fi modernizati prin PNDI.

  Gazda reuniunii- primarul din Prundu a anuntat ca programul abia semnat vizeaza realizarea a sapte kilometri de canalizare in Puieni, care vor deservi 300 de locuinte si extinderea retelei de apa in Prundu, pentru 600 de locuinte.

  La intalnirea de la Prundu a participat si Marin Anton – presedintele PDL Giurgiu, impreuna cu primarul de la Ghimpati – Constantin Carapanceanu.
  Urmeaza ca in foarte scurt timp, si primarul din Floresti Stoenesti – Costel Dumitru, sa semneze finantarea unui proiect asemanator pentru localitatea pe care o administreaza.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.