Adopta un copac!” este un proiect ce are ca scop impadurirea de terenuri agricole degradate din Romania, prin strangere de fonduri de la firme si persoane fizice.

Adopta un copac!” are din luna august un nou sponsor, Saint Discount, ce propune o metoda noua de sponsorizare pentru proiectul nostru: la fiecare pachet de discount Beauty Pass ori City Taste vandut, “Adopta un copac!” va primi 2 lei.

Saint Discount este o companie ce stimuleaza investitia  in relaxarea psihica si fizica. Produsele Saint Discount pot reprezenta pentru orice companie o asociere inovatoare cu un mod de viata sanatos si relaxant, realizand o legatura de lunga durata cu clientii si partenerii.

Beauty Pass este un club de lifestyle, dedicat femeilor si barbatilor ce ofera pentru membrii 400 de lei gratuitati si 15 % reducere  in peste 30 de centre de  infrumusetare si intretinere din Bucuresti pentru doar 49 de lei. Pachetul Beauty Pass contine doua carduri ce ofera o reducere de 15 % si 20 de vouchere fiecare avand o valoare fixa de 20 de lei.

City Taste este un mod simplu de a economisi si de a beneficia de serviciile celor mai bune restaurante din Bucuresti. City Taste ofera 750 de lei gratuitati in peste 50 de restaurante pentru doar 69 lei. City Taste este un pachet de 30 de vouchere fiecare avand o valoare fixa de 25 de lei.

Produsele Saint Discount pot fi folosite ca si rasplatire a performantei angajatilor, distribuitorilor, rasplatirea fidelitatii consumatorului final, acordarea de premii la diverse concursuri, promotii, promovarea pe piete existente sau noi, cercetari de marketing, reclama si publicitate, protocol. Exista posibilitatea personalizarii modului de prezentare a acestor produse conform cu identitatea  brand-ului unei companii si se pot acorda discount-uri preferential in functie de cantitatile comandate.

 • Romania a pierdut in ultimul secol jumatate din padurile sale
 • Terenurile degradate au ajuns la ~3 milioane de hectare
 • Fondurile europene pe 7 ani nu ar ajunge decat pentru 2% din aceasta suprafata

EZULTATELE PROIECTULUI PANA IN MAI 2010:

 • Puieti plantati: 120.000
 • Suprafata impadurita: 21 hectare
 • Activitati de completari: 1 – s-au replantat 2 hectare
 • Campanii de prasila: 6 – pentru ingrijirea puietilor si indepartarea buruienilor
 • Numar de voluntari la plantari: peste 1.800
 • Peste 250.000 hituri pe situl www.viitorplus.ro si 60.000 de vizitatori unici in doi ani;
 • Peste 150 aparitii in presa online si scrisa, radio si TV, 200 locatii outdoor in vara 2008, 15 newslettere trimise la peste 3000 de colaboratori;
 • 3 proiecte educationale pe teme de protectia mediului si a padurilor pentru elevii din Valcelele si Dragos Voda (500 de copii in total)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here