padure_tropicala.jpgAlearga la Cursa Populara si adu-ne hartia pentru reciclare!

In data de 18 octombrie 2009 in Piata Constitutiei, se va desfasura a II-a editie a Raiffeisen Bucharest City Marathon, eveniment organizat de Asociatia Bucharest Running Club cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti si al Federatiei Romane de Atletism.

Alearga in Cursa Populara! Fondurile obtinute din inscrierile la aceasta cursa vor fi donate catre organizatiile nonguvernamentale si nonprofit ViitorPlus Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, pentru plantarea de copaci prin proiectul “Adopta un copac!”, si catre Hospice Casa Sperantei pentru ingrijirea pacientilor cu boli incurabile in stadii avansate.

La Cursa Populara sprijini plantarea de copaci si reciclarea hartiei! Vino cu hartie pe 16,17 si 18 octombrie in Piata Constitutiei, iar ViitorPlus o va duce la reciclare. Banii obtinuti din valorificarea hartiei vor fi utilizati pentru plantarea de copacei prin proiectul “Adopta un copac!”. Apropo, stiati ca o tona de hartie reciclata salveaza de la taiere 15 arbori maturi, iar fondurile obtinute din reciclarea acestei cantitati acopera costurile aducerii la maturitate a inca 5 arbori?

Cursa Populara este deschisa tuturor doritorilor, indiferent de sex sau varsta. Ea se va desfasura pe o distanta de 4 km, iar taxa de participare va fi de 20 de RON. Nu uitati ca puteti castiga si premii: primele 10 femei si primii 10 barbati clasati vor primi fiecare cate un premiu in valoare de 80 EURO.

Inscrierile se fac online pe www.bucharestcitymarathon.com sau in cele doua zile inainte de maraton – 16 si 17 octombrie – la cortul ce va fi amplasat in Piata Constitutiei.

Cursa Populara, una dintre cele 6 sectiuni ale Raiffeisen Bucharest City Marathon, este dedicata prin excelenta sanatatii si pretuirii vietii. Ea a fost conceputa pentru a incuraja familiile si toti amatorii de sport sa traiasca sanatos, sa iubeasca miscarea fizica in aer liber, sa sprijine cauze umanitare si ecologice.

ViitorPlus desfasoara proiectul de impaduriri “Adopta un copac!” din 2007. Pana in prezent au fost plantati aproape 70.000 de puieti. Pentru mai multe detalii despre acest proiect vizitati www.viitorplus.ro/adoptauncopac .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here