Al saselea Simpozion Stiintific European pentru apa dulce va avea loc la Sinaia – August 2009

apa dulceAl saselea Simpozion Stiintific European pentru apa dulce (SEFS6), care va avea loc in orasul Sinaia din Romania, in perioada 17 – 21 august 2009, fiind sustinut de Societatea romana de ecologie si Universitatea din Bucuresti, departamentul de Ecologie si Dezvoltare Durabila.

Ca in cele mai recente cazuri, SEFS6 este convocat de catre Federatia Europeana pentru Stiintele Apelor Dulci (EFFS) in colaborare cu Asociatia Biologica a Apei Dulci (FBA), precum si cu Asociatiile Limnologice Europene. Simpozionul anterior al Stiintelor Apei Dulci Europene a avut loc la Antwerp (SEFS1: 1999), Toulouse (SEFS2: 2001), Edinburgh (SEFS3: 2003), Krakow (SEFS4: 2005) si Palermo (SEFS5: 2007).

Cel de-al saselea simpozion al Stiintelor Europene a apei dulci va avea loc la centrul international de conferinte din localitatea Sinaia, Romania. Subiectul / Tema de dezbatere a SEFS6 va fi „Provocari si oportunitati pentru stiintele apei dulci intr-un climat instabil”. Vor avea loc o serie de sesiuni plenare, in vederea examinarii recentei cercetari pe tema ecosistemelor apei dulci si a recapitularii unei game vaste de probleme pe aceasta tema.

De asemenea vor mai fi sesiuni publice prezentand subiecte de cercetare curente. Incercam sa reunim cercetatorii europeni care studiaza interactiunea dintre biocenoza si biotop in ceea ce priveste apa dulce. Asemeni intalnirilor SEFS, o atentie deosebita li se acorda tinerilor cercetatori aflati la inceputul carierei lor. Simpozionul este o ocazie ideala de a se intalni cu colegii si de a-si impartasi cunostintele in vederea schimbului de informatii si idei cu privire la ecosistemele de apa dulce, dar nu in cele din urma pentru a petrece momente placute!

Comitetul organizational invita toti cercetatorii europeni si colegii acestora de pe alte continente interesati de studierea stiintelor aplicate in domeniul apelor dulci, sa participe la SEFS6 din Sinaia, Romania.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente