Alatura-te si tu celor 2756 de membri EcoSapiens!

  4
  433

  ecosapiens logoEsti ecologist, eco-friendly sau fan Captain Planet? Atunci alatura-te si tu celor 2756 de membri care s-au inscris deja in EcoSapiens si hai sa ne cunoastem pe forumul comunitatii. Intrebarile, sugestiile, urarile de bine, dar si critica constructiva sunt binevenite.

  Mai mult, daca ai o opinie despre protectia mediului, de multe ori asta arata ca iti pasa si de acceea punem accent pe formarea opiniei, daca mai ai si timpul si apoi placerea de a te implica activ in dezbaterea subiectelor ecologice pe forumul EcoSapiens noi iti dam sansa de administra si modera o sectiune, doua sau mai multe ale forumului. Poti deveni moderator in sectiuni ca Biodiversitatea, Energii regenerabile, Poluarea si sanatatea sau altele dintre cele 40 ale forumului.

  Ce inseamna sa fii moderator pe EcoSapiens? Atributii si privilegii.

  – Sa incepi subiecte (provocatoare) de discutie/dezbatere in categoria in care ai fost desemnat(a) moderator sau moderatoare. Ar fi de preferat ca in fiecare zi sa existe cel putin un subiect nou deschis in sectiunea pe care o moderezi, sansele spun ca nu veti fi singurul moderator al sectiunii, deci impreuna veti putea atinge usor aceasta… preferinta.

  – Sa modifici si chiar sa stergi mesajele malitioase, cu limbaj inadecvat sau cu reclama evidenta pentru alte site-uri (care, apropo… nu e permisa decat pentru site-uri eco si aceea sa nu fie „off topic”).

  – Ne tratam membrii cu respect, prietenie si cadouri ecologice. Daca consecventa ta este convingatoare vei putea deveni usor unul dintre beneficiarii cadourilor ecologice puse la dispozitie de sponsorii campaniei noastre permanente „Educ si informez in mediul meu inconjurator”, fa click pe naturalist.ro si afla mai multe.

  Primul pas: te inregistrezi aici: http://ecosapiens.ro/forum/register.php daca nu ai deja un cont
  Al doilea pas: alegi si specifici sectiunea sau sectiunile pe care doresti sa le moderezi intr-un mesaj mai jos. (lasa mesajul doar dupa autentificare, nu te grabi)

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.