Inca 2 saptamani in care te poti inscrie la Concursul Naturalist

concurs naturalistPerioada de inscriere in concursul Naturalist a fost prelungita pana pe 15 martie, aveti asadar inca 2 saptamani in care va puteti inscrie si alte articole. Va amintim ca Naturalist premiaza cele mai bune contributii aduse in educarea si informarea publicului prin articole si eseuri de mediu, castigatorii isi vor putea alege ,rand pe rand, in ordinea clasamentului, cate un premiu dintre cele aproximativ 40 oferite de sponsorii Naturalist cu o valoare totala de 2.500 euro.

In aceasta perioada articolele inscrise vor putea fi votate mult mai usor, vizitatorul nu mai trebuie sa isi creeze un cont pe site pentru a-si alege favoritele. Aviz membrilor care nu au trecut de limita de 5 voturi/articol. Trimite prietenilor link-ul articolului pentru a-l vota si comenta.

Articolele publicate pe www.ecomagazin.ro de catre contribuitorii EcoMagazin nu mai trebuie sa indeplineasca limita de 5 voturi deoarece calitatea lor a fost verificata la publicare.

Va amintim ca articolele inscrise pot trata orice domeniu al ecologiei, de la incalzirea globala, reciclare, criza energetica si specii de animale amenintate cu disparitia pana la apa pe care o bem de la robinet sau promovarea mersului pe bicicleta. Pentru mai multe informatii despre domeniile care va intereseaza va puteti documenta pe www.ecomagazin.ro

Cateva sfaturi pentru a-ti dubla sansele de castig.

1. Scrie mai multe articole. Pe parcursul jurizarii vom tine cont atat de numarul de articoole inscrise (deci activitatea generala a participantului) cat si de calitatea acestora!

2. Aloca mai mult timp pentru documentarea/cercetarea informatiilor prezentate in articol si publica la sfarsitul acestuia bibliografia.

Continuati pe http://www.naturalist.ro/concurs/ro
Pentru inregistrare: http://www.naturalist.ro/register

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *