Albinele – pericolul public numarul 1 pentru tot mai multi timisoreni

1
467

Un nou stup de albine care si-a gasit „casa” un copac din zona Lidia a necesitat interventia pompierilor si a apicultorilor. Oamenilor din zona le-a fost frica de faptul ca albinele le-ar putea intepa copiii.albinele

Unul dintre locatarii unui bloc de pe strada Stefan Stanca a observat stupul intr-un copac inalt. A pus mana pe telefon si a sunat la 112 pentru a cere ajutor. La fata locului au venit atat pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Banat”, cat si doi apicultori voluntari. Operatiunea de indepartare a pericolului nu a durat decat 10 minute.

Saptamana aceasta, pompierii au mai intervenit de doua ori in cazuri legate de albine. In primul dintre ele, un fost consilier local de Deta a murit pe acoperisul unei foste cazarme militare. Omul incercase sa mute un stup, dar a fost atacat de albine si a murit pe acoperis. A fost nevoie de interventia pompierilor militari pentru a cobora trupul neinsufletit.

La al doilea caz, mai multi oameni de pe strada Musicescu au semnalat prezenta unui stup de albine intr-un copac pe langa care copiii din zona obisnuiau sa se joace.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.