Am gustat din ciocolata pentru ursi!

0
336

Sperand ca ii vor tine departe de oras, vanatorii aprovizioneaza animalele din padure cu dulciuri.
ciocolata pentru ursi
De teama ca ursii gunoieri vor cobori din nou in oras sa caute mancare, anul acesta vanatorii din Brasov incearca sa le-o ia inainte. Astfel, ei urca pe munte zilnic incarcati cu zeci de kilograme de mancare, dar mai ales cu dulciuri pentru animale.

Daca anul trecut nimic nu a tinut ursii gunoieri departe de tomberoanele din Brasov, in primavara aceasta vanatorii au schimbat tactica. Astfel, acestia au inceput sa urce pe munte zilnic incarcati cu mancare pentru animale. Dar nu orice! Pe langa furajele obisnuite, vanatorii au imbunatatit „oferta” cu paine, cozonac, ciocolata, prajituri, napolitane si chiar acadele.

Bunatatile le sunt aduse zilnic

Dulciurile au fost gustate de reporterul Libertatii, care a declarat ca acestea sunt chiar bune. „Produsele provin de la supermarketuri sau de la fabricile de paine si de dulciuri. In zona cartierelor Racadau si Schei avem opt locuri unde zilnic lasam ursilor aproape 50 de kilograme de alimente”, a spus vanatorul Petre Noaghea. Acesta ne-a mai declarat ca cei care duc mancarea sunt de fiecare data aceiasi, pentru ca ursii sunt obisnuiti cu mirosul lor. In momentul in care o persoana straina se apropie de locul unde e lasata hrana, mirosul omului persista doua zile, timp in care ursii nu se apropie de bunatati.

Sursa: Libertatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.