ANPM Satu Mare va organiza concursul “Vreau sa fiu ecologist” de ziua mediului

ANPM Satu Mare va organiza concursul "Vreau sa fiu ecologist" de ziua mediului

In data de 5 iunie se va sarbatori Ziua Mondiala a Mediului, zi in care se incearca sa se atraga atentia lumii asupra mediului, si in special, la protejarea sau restaurarea patrimoniului natural mondial. Cu acest prilej Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare va organiza concursul „Vreau sa fiu ecologist” in 4-5 iunie, la Casa verde.

Pentru a marca Ziua Mondiala a Mediului, care in acest an are ca deviza „Padurile – sufletul viu al naturii”, Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare va organiza concursul „Vreau sa fiu ecologist” la Complexul de educatie ecologica „Casa verde”.Aceasta actiune se regaseste si pe programul actiunilor dedicate familiei organizate in Gradina Romei de Primaria Satu Mare si Societatea Ady Endre.
Concursul se va materializa prin parcurgerea de catre toti copiii doritori a trei ateliere de lucru cu sarcini ecologice: atelierul „Pet – model”cu realizarea unui puzzle din dopuri de Pet; atelierul „Hartia la locul ei”cu rezolvarea unui labirint prin identificarea drumului corect al hartiei in containerul specific; atelierul „Drept la tinta” cu selectarea unui morman de deseuri pe categorii de deseuri reciclabile.
Parcurgerea celor trei ateliere de lucru va fi recompesata de APM Satu Mare cu diploma „Micul ecologist” si o mica surpriza.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,345FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente