APM Olt, aplicatie online pentru emisiile de poluanti

APM Olt, aplicatie online pentru emisiile de poluanti
APM Olt, aplicatie online pentru emisiile de poluanti

Agentia pentru Protectia Mediului (APM) Olt a implementat de cateva zile o noua aplicatie online, de colectare a datelor privind emisiile de poluanti in atmosfera.

Aplicatia poarta numele de „SIM-PA F2 Inventare Locale de Emisii si este disponibila pe pagina de start a APM Olt, unde poate fi accesat formularul online de inregistrare.

„Datele privind inventarul de emisii de poluanti in atmosfera pentru anul 2013 vor fi introduse in Sistemul Integrat de Mediu de catre operatorii economici, primariile de municipii, orase si comune din judetul Olt, pana la data de 15 martie 2014. De asemenea, informatii suplimentare cu privire la aplicatia informatica de colectare a datelor privind emisiile de poluanti in atmosfera, la nivelul judetului Olt, se pot obtine de la reprezentantii APM Olt”, a spus Daniela Balsanu, purtatorul de cuvant al institutiei.

Inventarul privind emisiile de poluanti in atmosfera sta la baza intocmirii rapoartelor catre organismele europene si internationale si stabilirii conformarii cu obligatiile Romaniei privind emisiile de poluanti in atmosfera.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente