Aradean, cercetat penal dupa ce ar fi ucis mistreti cu sulita si toporul

0
400
Aradean, cercetat penal dupa ce ar fi ucis mistreti cu sulita si toporul
Aradean, cercetat penal dupa ce ar fi ucis mistreti cu sulita si toporul

Un aradean este cercetat penal pentru ca ar fi ucis, duminica seara, patru mistreti cu ajutorul cainilor, unei sulite si a unui topor, in padurea de langa localitatea Siria, relateaza Mediafax.

Un grup de vanatori l-a surprins pe barbatul de 42 de ani in padure. Acesta era patat de sange pe haine si avea asupra sa o sulita, un topor si cutite. De asemenea, au fost descoperiti si patru mistreti ucisi in apropierea locului unde a fost gasit. Barbatul a fost predat imediat politistilor.

Suspectul a ademeneit mistretii cu propriile-i capre, dupa care i-a ucis cu sulita si toporul, sustin anchetatorii. Acestia au mai spus ca si cainii suspectului erau special antrenati pentru acest tip de vanatoare. Astfel, mistretii erau incoltiti de caini cand se apropia de capre, moment in care barbatul ii ataca cu sulita si toporul. „Un mistret ucis a fost jupuit direct in padure”, a declarat agentul principal Ciprian Filimon, de la Inspectoratul de Politie al Judetului Arad.

„Noi practicam vanatoarea ca sport, nu pentru bani. Acest barbat a dat dovada de o cruzime rar intalnita”, a spus Stefan Agrima, seful Grupei de vanatoare Siria.

Cei patru mistreti ucisi valorau 2.000 de euro. Ei au fost preluati de Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Arad.

Suspectul nu a recunoscut ca a ucis mistretii. El este cercetat penal pentru braconaj cinegetic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.