Asociatia „Cutu, cutu” a protestat fata de eutanasierea cainilor fara stapan

0
445

Protest la Camera Deputatilor! Asociatia „Cutu, cutu” a protestat fata de eutanasierea cainilor fara stapan. Cu mic si mare, cu catei, pancarde si fluiere, reprezentantii ONG-ului au manifestat duminica impotriva tendintei autoritatilor de a aproba o lege care prevede eutanasierea cainilor vagabonzi.asociatia cutu-cutu

Peste 100 de iubitori de animale au venit sa protesteze in fata Palatului Parlamentului, alaturi de cateii lor. Asociatiile de protectia animalelor spun ca eutanasierea cainilor fara stapan este o masura inumana si ilegala, care nu respecta normele Uniunii Europene si cer ca acestea sa fie sterilizate si duse in adaposturi.

Dupa protest, oamenii au intrat in Palatul Parlamentului unde au lasat o lista cu solicitarile lor. Daca nu isi vor rezolva problema in urma acestui protest, asociatiile de protectia animalelor sunt dispuse sa apeleze si la forme de manifestatie mai ample, precum greva foamei.

Prefectul Capitalei, Mihai Cristian Atanasoaei, a inaintat catre Parlament o initiativa legislativa care prevede, printre altele, eutanasierea cainilor fara stapan, actiune care ar costa aproximativ 100.000 de euro pentru cele 40.000 de animale fara stapan din Bucuresti.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.