Asociatia ECO RODNA organizeaza un schimb de tineri in Germania

Asociatia ECO RODNA organizeaza un schimb de tineri in Germania
Asociatia ECO RODNA organizeaza un schimb de tineri in Germania

Asociatia ECO RODNA este o organizatie neguvernamentala de mediu din judetul Bistrita-Nasaud cu peste 1.000 de voluntari ce militeaza pentru protectia mediului si conservarea participativa a biodiversitatii regionale.

In perioada 22 septembrie – 3 octombrie 2014 se va desfasura schimbul de tineri in Parcul National Eischfeld-Hainich-Werratal din Germania prin intermediul proiectului intitulat „Tineri europeni in anul siturilor UNESCO” finantat prin Programul ERASMUS – Mobilitati ale tinerilor.

Proiectul reprezinta o continuitate a colaborarii romano-germane din ultimii 8 ani si consta intr-un parteneriat intre Asociatia ECO RODNA si Asociatia Tinerilor din Parcul Eischfeld-Hainich-Werratal din Germania prin care se va schimba un schimb de experienta intre 35 de tineri, 20 romani si 15 germani, in domeniul educatiei ecologice, sarbatoririi anului siturilor UNESCO pentru natura.

Scopul proiectului este de a forma un nucleu activ de tineri care sa lupte pentru protectia mediului si conservarea biodiversitatii in localitatile de origine. In cadrul acestui proiect vor participa 20 tineri romani din localitatile limitrofe Parcului National Muntii Rodnei: Rodna, Sant, Anies, Sangeorz-Bai, Nasaud, Salva, Borsa, Moisei, telciu, Parva, Maieru, Ilva Mica, Romuli, Cosbuc.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,538FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente