Astronomii barladeni participa la Forumul Ecologic „Green Planet 2012”

  0
  303
  Astronomii bârlădeni participă la Forumul Ecologic „Green Planet 2012”
  Astronomii barladeni participa la Forumul Ecologic „Green Planet 2012”

  O delegatie de patru membri Asociatiei Astronomice „Sirius – UNESCO” (AAS) din Barlad va participa in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2012 la Moscova, la editia a X-a a Forumului Ecologic International „Green Planet”

  Vaslui -La eveniment vor fi inmanate castigatorilor diplome, suveniruri si cadouri promotionale, se va desfasura concursul pentru elevi „Cea mai buna prezentare” a activitatilor desfasurate de organizatiile de tineret prezente la Forum, prezentarea unei activitati de mediu pentru copii de catre cadrele didactice la sectiunea „Cel mai bun scenariu” – o activitate de mediu care a contribuit la promovarea ecologiei sau muncii de creatie, intalniri creative cu lideri politici, oameni de stiinta si cultura, se vor efectua vizite la unele obiective stiintifice si culturale din Moscova.

  Forumul Ecologic International „Green Planet 2012” marcheaza a 40 a aniversare de la celebrarea Zilei Mondiale a conservarii mediului. Manifestarea se desfasoara la initiativa Organizatiei social-ecologice „Green Planet” din Rusia. In prima etapa, copiii de varsta scolara din tari diferite, au participat cu lucrarile lor la cele noua sectiuni ale Concursului International prin Corespondenta „Green Planet”. Membrii Asociatiei Astronomice „Sirius”-Club UNESCO participanti la editia din acest an a concursului sunt coordonati de prof. Iulian Mancas, prof. Adrian Dodonete, prof. Maria Mocanu, prof. Iuliana Ursachi, prof. Maria Giusca si educ. Diana Scintei. O delegatie formata din patru membri AAS va participa in perioada 29 octombrie – 2 noiembrie 2012 la Moscova, la editia a X-a a Forumului Ecologic International Green Planet”. „La acest eveniment vor fi inmanate castigatorilor diplome, suveniruri si cadouri promotionale, se va desfasura concursul pentru elevi Cea mai buna prezentare a activitatilor desfasurate de organizatiile de tineret prezente la Forum, prezentarea unei activitati de mediu pentru copii de catre cadrele didactice la sectiunea Cel mai bun scenariu – o activitate de mediu care a contribuit la promovarea ecologiei sau muncii de creatie, intalniri creative cu lideri politici, oameni de stiinta si cultura, se vor efectua vizite la unele obiective stiintifice si culturale din Moscova. Participarea la acest eveniment este posibila datorita sprijinului financiar oferit de Consiliul Judetean Vaslui prin Programul judetean pentru finantarea nerambursabila a activitatilor nonprofit de interes general pe anul 2012, domeniul cultura si sponsorizarii acordate de senatorul Vasile Pintilie” a precizat presedinte AAS, prof .Ioan Adam.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.