Atelierul Viitorului – sprijin pentru tinerii cu dizabilitati, cadouri minunate pentru cei dragi tie

Atelierul Viitorului - sprijin pentru tinerii cu dizabilitati, cadouri minunate pentru cei dragi tie
Atelierul Viitorului – sprijin pentru tinerii cu dizabilitati, cadouri minunate pentru cei dragi tie

De Craciun, cadourile pe care tu le faci celor dragi pot fi bucurii atat pentru destinatari, cat si pentru cei care le confectioneaza. Te invitam sa rasfoiesti virtual catalogul  nostru cu felicitari si decoratiuni de Craciun, disponibil aici, si sa alegi cadourile potrivite pentru apropiatii tai.

Toate produsele prezentate pe site sunt realizate in cadrul Atelierului Viitorului, un loc in care 16 tineri seropozitivi din centre de plasament vin in fiecare zi si confectioneaza aceste obiecte sub supravegherea personalului si a voluntarilor organizatiei. Astfel, ei invata sa isi asume responsabilitati si, cel mai important, Atelierul este locul in care ei sunt valorizati si pretuiti pentru ceea ce pot confectiona prin efortul propriu.

Daca vrei sa sprijini acest proiect, poti comanda produse handmade pentru Craciun la adresa de e-mail [email protected]. De asemenea, ii poti sprijini pe beneficiarii fundatiei si sustinand proiectul Pauza de Creatie. In cadrul acestuia organizam Ateliere Creative pentru angajatii companiilor, iar pentru sarbatorile ce vin am pregatit un Atelier Special in care vom confectiona ornamente si decoratiuni de Craciun.

Mai multe informatii despre acest proiect gasesti aici, iar daca vrei sa aduci in compania ta un astfel de Atelier, trimite un e-mail la adresa [email protected].

Alege ca in acest an sa oferi in dar de Craciun obiecte facute manual, din suflet pentru suflet. Daruieste bucurie facand ce iti place cel mai mult: cumparaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *