Atentie la copii: spatiile verzi ale orasului vor fi deratizate cu substante toxice

Municipalitatea avertizeaza oradenii ca incepand de joi vor fi deratizate zonele publice, spatiile verzi si locurile de joaca pentru copii. Parintii care vad inscriptia “Teren otravit”, trebuie sa caute alt loc de joaca pentru micutii lor.spatii verzi

Primaria municipiului Oradea anunta locuitorii orasului ca, in perioada 15.04.2010 – 28.04.2010, se executa lucrarea de deratizare in zonele publice si spatiile verzi din municipiu. Suprafata totala a terenul deratizat depaseste un milion de euro. ” Deratizarea se va face cu substante raticide ca Timirat, Ratidion Pasta si Furat Pasta. Aceste substante au grupa III de toxicitate si sunt avizate pentru profilaxia sanitary-umana”, spune purtatorul de cuvant al institutiei, Carmen Chertes.

Pentru a evita posibilele incidente neplacute, reprezentantii primariei vor avertiza populatia ca se afla intr-o zona tratata, prin fluturasii cu inscriptia “Teren otravit”.

In zonele tratate, populatia va fi avertizata prin fluturasi cu inscriptia ” TEREN OTRAVIT” care vor fi amplasati la vedere. Municipalitatea atrage atentia asupra posibilelor incidente ce pot provoca intoxicarea copiilor care se joaca in parcurile publice, dar si a animalelor domestice. In caz de ingestie accidentala, se solicita imediat sfatul medicului.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente