Biomuzica reface echilibrul afectat de utilizarea prelungita a telefoanelor mobile

“Muzica prin care se trateaza vibratiile” a fost testata in amfiteatrul Bibliotecii Judetene Gheorghe Sincai din Oradea. Compozitorul francez Jean Louis Fargier a prezentat oradenilor un nou curent muzical – biomuzica, un tip de unde sonore cu rol de a revitaliza energetic organismul, cu efecte pe corpurile fizic, mental si emotional.Jean Louis Fargier

“In univers, totul este vibratie, este unda. Orice obiect, orice fiinta, orice animal, orice planta sunt vibratii la nivele diferite de frecvente. Chiar si gandurile noastre sunt energii vibratorii, emotiile noastre, totul. Atunci cand vibatiile corpului nostru sunt in armonie cu cele ale gandurilor noastre si cu mediul in care traim, existenta noastra este una mai placuta”, a declarat Jean Louis Fargier. Dupa zece ani de studiu, muzicianul francez a reusit sa compuna un stil de muzica care sa strabata zonele transpersonale (spirituale, a explicat el) ale fiintei omenesti. Compusa de Fargier si un alt coleg al sau, biomuzica reface un echilibru fundamental la nivel vibrational al corpului uman, mai bine integrat si mai adaptat diverselor solicitari ale mediului inconjurator.

“Corpul fizic simte orice gand negativ. Sursa oricarei boli se afla in straturile subtile, in felul in care gandim sau in care ne raportam la exterior. Biomusic este facuta sa echilibreze fiinta pe toate nivelurile. Apoi, mai este efectul de protectie fata de radiatiile exterioare,” a spus compozitorul. In una din demonstratiile sale, el a aratat dezechilibrele vibrationale pe care le produc telefoanele mobile si cum utilizarea prelungita a acestora duce la slabirea si imbolnavirea organismelor vii.

“Traim intr-o lume extrem de poluata cu unde electromagnetice, biomusic are efect de protectie fata de radiatiile exterioare”, a precizat compozitorul. Jean Louis Fargier a atras atentia ca muzica sa nu este una de relaxare, nici terapeutica si nici nu poate fi comparata cu muzica clasica sau religioasa.

“Este un fel de a trata vibratiile prin crearea unei unde sonore care sa produca acel echilibru fundamental al vietii. Am creat aceasta muzica fara religie, fara ganduri negative sau vreun gand subliminal, am vrut sa fie o muzica curata. In muzica, ceea ce conteaza este intentia creatorului, daca acesta nu se simte bine, elementele perturbatorii se simt si in muzica sa”, a mai spus francezul.

Muzica lui Fargier a fost supusa unor cercetari stiintifice complexe intr-o serie de laboratoare celebre. Fizicianul japonez Masaru Emoto, cel care a studiat ani de zile apa ca pe o fiinta vie, a sustinut ca biomuzica lui Fargier influenteaza moleculele de apa, la fel ca muzica marilor compozitori clasici, iar Institutul European Feng Shui a recomandat-o in regasirea armoniei, linistii si echilibrului in dormitoare, birouri, spatii publice.

Sursa: Adevarul

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente