Audiere publica: „Exploatarea si explorarea gazelor de sist in Romania. Incotro?”

  0
  391
  Audiere publica: "Exploatarea si explorarea gazelor de sist in Romania. Incotro?"
  Audiere publica: „Exploatarea si explorarea gazelor de sist in Romania. Incotro?”

  Audierea publica „Exploatarea si explorarea gazelor de sist in Romania. Incotro?” va avea loc vineri, 16 noiembrie 2012, incepand cu ora 11:00. Locatia este Hotel Marshal Gardens, Sala Safir, Calea Dorobantilor nr. 50B, Sector 1, Bucuresti.

  Mai multe detalii pe site-ul: http://www.alma-ro.ngo.ro/index.stm, de unde puteti descarca regulamnetul si formularul de inscriere. Mai jos gasiti toate documentele necesare pentru inscrierea la audiere.

  1. Formular de inscriere

  2. Regulamentul audierii publice:3. Procedura de audiere publica4. Indrumar elaborare depozitie

  5. Chemarea la actiune

  6. Motivatia initiatorilor

  La inceputul acestui an au aparut primele informatii legate de exploatarea si explorarea gazelor de sist in Romania. Acestea au fost facute publice de catre compania Chevron si nu de catre autoritatile romanesti care au acordat licentele de explorare a rezervelor de gaze de sist, adica ANRM (Agentia Nationala pentru Resurse Minerale) sau de catre Guvern care aproba acordarea licentelor.

  Fiind confruntati cu probleme legate de transparenta decizionala, cu efecte vizibile asupra mediului si populatiei ale exploararii si exploatarii gazelor de sist si cu posibilitatea ridicarii moratoriului pe gaze de sist in Romania va invitam sa va exprimati opiniile, verbale sau scrise, cu privire la acest subiect in cadrul audierii publice “Exploatarea si explorarea gazelor de sist in Romania. Incotro?”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.