Automobilul ecologic, in prim-plan la Salonul Auto de la Frankfurt

  0
  390

  In ultima perioada, grija producatorilor auto pentru mediul inconjurator s-a transformat, dintr-o simpla campanie publicitara, in realitateautomobil ecologic

  Chiar daca masina ecologica nu mai reprezinta o noutate, industria auto internationala urmeaza acest trend, iar specialistii afirma ca, in viitorul apropiat, automobilele cu propulsie alternativa vor fi prezente la fel de banale precum cele cu propulsie clasica.

  Salonul de la Frankfurt aduce in prim-plan, ca de obicei, producatorii auto de pe cea mai importanta piata din Europa, Germania. Fiind pe teren propriu, teutonii fac o adevarata demonstratie de forta. Cum orgoliile sunt pe masura, ceilalti mari constructori nu se lasa mai prejos si vor sa le raspunda germanilor cu replici pe masura.

  Ca si in anii anteriori, si la editia de anul acesta a Salonului Auto de la Frankfurt, principala tema de desfasurare o reprezinta preocuparea pentru reducerea emisiilor poluante si pentru solutii alternative de motorizare. Prezentarea unor modele precum BMW Seria 7 Hydrogen, Opel Zafira CNG, VW Passat BlueMotion sau Mercedes E300 BlueTec, asta daca amintim doar modelele germane, este mai mult decat sugestiva.

  Citeste articolul Automobilul ecologic, in prim-plan la Salonul Auto de la Frankfurt integral in Adevarul

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.