Basescu, cu ochii pe “baietii destepti” din energie

Basescu, cu ochii pe “baietii destepti” din energie

Presedintele Traian Basescu a declarat, Marti, la finalul ceremoniei de investire in functie a noului vicepresedinte si a unui nou consilier la Consiliul Concurentei, Mircea Valentin si, respectiv, Gyerko Laszlo, ca s-ar bucura daca problema pietei energiei ar fi tratata ca prioritate la Consiliul Concurentei.
Basescu a apreciat ca trebuie dezlegate “misterele acestei piete care nu vrea sa functioneze inca asa cum trebuie” si pe care prea multi cred ca o pot tine sub control.
“Dupa cum stiti, sunt destul de atent la ce se intampla pe piete. M-as bucura mult, mai ales ca avem aici un vicepresedinte, daca la Consiliul Concurentei problema pietei energiei ar fi tratata ca o prioritate, pentru a reusi sa dezlegam misterele acestei piete care nu vrea sa functioneze inca asa cum trebuie. Sunt prea multi care cred ca o pot tine sub control”, a spus presedintele Traian Basescu.
Presedintele a spus ca este constient de faptul ca sunt “si multe alte teme decat energia pe agenda Consiliului Concurentei” si le-a urat noilor numiti in functie succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *